از مرگ می ترسید؟ این خوراکی ها را نخورید | بیماری

:
از مرگ هول و ترس دارین؟ این خوراکیا رو نخورین

:

مجله فصلنامه طبیب سبز – غلامرضا کرد افشار*: چیزی که در این مطلب می خونین فقط بخشی از اطلاعات درباره ترکیبات سمی، خطرناک و مضر دور و بر زندگی ماست که بدیش اینه طبق عادات نادرست اکتسابی، کمتر به اون توجه کرده و یا به خاطر مشغله های زندگی امروز بعضی وقتا دوری از اون ناممکن به نظر میاد ولی با در نظر گرفتن افزایش اندازه سرطان و بیماریای ضعب العلاج دیگه در این چند سال، نقش تغذیه و توجه به اون در پیشگیری از این بیماریا بیشتر روش زوم شده.
امیده با رعایت هر چی بیشتر این موارد، بتونیم در پرتو غذاهای پاک و سالم، زندگی توأم با سلامتی داشته و به کمالات انسانی و رضای الهی نائل شیم.

سرخ کردن
با سرخ کردن دمایی بالاتر از ۱۵۰ درجه سانتیگراد به وجود میاد که باعث می شه بخش کلی ای از املاح معدنی، ویتامینا و آنزیمای مهم و به درد بخور غذایی از بین بره. غذاها در اثر سرخ کردن، دیر هضم شده، سیستم گوارش بدن رو دچار مشکل و اونو خسته و فرسوده می کنه.
پیشنهاد می شه به جای اون از کباب، بخارپز یا آب پز کردن غذاها استفاده شه.
در مطالعه ای که در سال ۱۳۸۵ در استان گلستان انجام شد، مشاهده شد که در کسائی که بیشتر غذاهای خود رو به صورت سرخ کرده مصرف می کنن، احتمال دچار شدن به سرطان روده بزرگ و مقعد بیشتره.

نوشیدنیای صنعتی
این نوشیدنیا باعث پوسیدگی دندانا، چاقی، سوء تغذیه، سنگ کلیه، چین و چروک پوست، پوکی استخون، بیماریای کبدی، دیابت، آلرژی، کاهش حافظه، بیماریای قلبی عروقی و … می شه.
علاوه بر رنگا، اسانسا، شیرین کننده های مصنوعی و مواد ناسالم دیگه به کار رفته در آبمیوها و نوشیدنیای صنعتی، خیلی از اونا در بطریای پلاستیکی هستن که این بطریا دارای ماده ای به نام بیسفنول A هستن. این ماده دچار مشکل کننده کارکرد غدد درون ریزه که ممکنه روی کارکرد تیروئید در آدم، به خصوص در جنین اثر داشته باشه.
این ماده هم اینکه ممکنه نیمه عمر T4 سرم رو از راه فعال کردن آنزیمای کبدی کم کنه. این ماده باید از رژیم غذایی حذف شه. امروزه به کار گیری نوشیدنیای انرژی زا در بین مردم به خصوص جوانان و نوجوانان بسیار عادی شده. تحقیقات نشون میدن که در ترکیب بعضی از این نوشابه ها، کافئین با مقادیر بالا و عصاره گیاه گوارانا هست که اعتیادآوره.
کافئین به سرعت بعد از مصرف نوشیدنی جذب شده و به بافتای بدن می رسه. کافئین با مقادیری که در این نوشابه ها هست، می تونه باعث ایجاد علایمی مثل تهوع و تپش قلب در فرد مصرف کننده شه که بیماران قلبی یا دارای سابقه تشنج در خطر بیشتری قرار دارن.
مصرف زیاد نوشابه های انرژی زا موجب تهوع، اسهال و استفراغ، نفخ، دل درد، بی خوابی، ناراحتیای معده و تحریک پذیری می شه. این نوشابه ها با مقادیر بالای انرژی معمولا شامل سطح بالایی از مواد قندی هستن و می تونن باعث بروز چاقی، پوسیدگی دندون و مشکلات دیگه شن.
پیشنهاد می شه به جای نوشیدنیای صنعتی از شکلای جور واجور شیره های گیاهی مانند شیر بادام، شیر گردو، شیر پسته، شیر فندق، شیر خرما و چیزای دیگه ای به جز اینا یا از شکلای جور واجور شربتای طبیعی مثل شربت عسل یا آب لیمو ترش تازه، شربت عسل با عرق بهار نارنج، شربت شاه توت، شربت توت فرنگی، شکلای جور واجور دم کردهای گیاهی سنتی و … استفاده شه.
بستنی و فالوده صنعتی
یخ موجود در بستنی، فالوده، یخمک، نوشمک و چیزای دیگه ای به جز اینا می تونه باعث دیسک کمر، ضعیف شدن اعصاب رحم، سقط جنین، نازایی، ضعف سیستم مغزی نخاعی و چیزای دیگه ای به جز اینا شه. کربوکسی متیل سلولز موجود در بستنی که در کارخانه های صنعتی به عنوان حجم دهنده و تغلیظ کننده، به جای پودر ثعلب به کار میره، می تونه باعث مریضی صرع، دردهای شدید ناحیه لگن به خصوص درد دوران عادت ماهیانه و … شه.
پیشنهاد می شه به جای اونا از فالوه و بستنیای سنتی استفاده شه.

آب یخ
نوشیدن آب یخ، تغییر یهویی در دمای بدن و معده ایجاد کرده باعث غلیظ شدن شیر معده، از دست رفتن املاح موجود در خون و نبود تعادل سدیم و پتاسیم در بدن شده که می تونه منتهی به آسیب به سیستم عصبی و کبد و کلیه شه.
طب سنتی، یخ رو سودازا دونسته. حتی اگه درون آب ذوب شه باعث خیلی از بیماریای سوداوی می شه. پیشنهاد می شه به جای اون از آب خنک به همراه یه عدد لیموترش تازه استفاده شه. واسه اخنک کردن آب میشه از یخچال یا آب سردکنای دو جداره که در فضای داخلی اون یخ قرار میگیره (یخ با آب تماس نداره) استفاده کرد.
مرغ ماشینی
به کار گیری مرغ ماشینی به چند دلیل پیشنهاد نمی شه:
۱- مرغای ماشینی در فضای سربسته زندگی کرده و به دلیل محرومیت از نور آفتاب و بیداری همیشگی (۴۵ تا ۵۰ روز) اسید لاکتیک فراوون در بدن اونا ذخیره می شه که در نتیجه به کار گیری این مرغا، اسید لاکتیک بدن بالا رفته و باعث مسمومیت می شه. یعنی آنزیم لاکتات دهیدروژناز (LDH) در آدمایی که مرتب مرغ مصرف می کنن بالا رفته و حالتایی چون افسردگی، ترس، اضطراب و دیدن کابوس رو موجب می شه.
۲- مرغا با تزریق هورمون رشد، به سرعت رشد کاذب پیدا کرده و روند رشد طبیعی خود رو طی نمی کنن که این باعث کاهش ارزش غذایی اونا می شه.
۳- به کار گیری هورمونای استروژن و تستوسترون در مواد تغذیه ای حیوانات، می تونه باعث بلوغ زودرس در آدم شه. هر چی سن بلوغ و یائسگی پایین باشه، اندازه دچار شدن به سرطان زیاد میشه. این موضوع می تواندی کی از عوامل افزایش سرطان سینه در خانوما و سرطان پروستات در آقایون باشه.
پیشنهاد می شه در صورت امکان از مصرف اونا به خصوص پوست و جگر مرغ دوری کرده و به جای اون از مرغ محلی و دیگه پرنده های خونگی استفاده شه.
نکته: پرنده هر چی بلندپروازتر باشه و از غذاهای طبیعی و جور واجور طبیعت استفاده کرده باشه، گوشت اون گرم تره.
غذاهای مونده، بیات و فریز شده
غذاهای فریز شده یواش یواش وجود ماده غذایی خود رو از دست داده و خواص اونا کمتر شده و حتی طعم اونا هم تغییر می کنه. انجماد، دشمن اصلی ویتامینا خصوصا ویتامین E هستش. غذاهای مونده، بیات و فریز شده سودازا بوده و باعث بروز شکلای جور واجور بیماریای روحی و روانی، غلظت خون، بیماریای پوستی و چیزای دیگه ای به جز اینا می شه. پیشنهاد می شه به جای به کار گیری اونا از سبزیا و حبوبات خشک کرده و یا گوشت و غذای تازه استفاده شه.
ترشی و سرکه های صنعتی
مصرف این ترشیا اشتهای کاذب ایجاد کرده و باعث پرخوری گشته و می تونه موجب ناراحتیای گوارشی مانند زخم معده و اثنی عشر شه. هم اینکه آدمایی که دائم مثل این مواد استفاده می کنن به دلیل غلبه سردی مستعد دچار شدن به بیماریای استخوانی و مفصلی، ضعف اعصاب، صرع، ناتوانی قوای جنسی و سستی آلت تناسبی هستن.
پیشنهاد می شه به جای به کار گیری اونا از ترشیای گیاهی، آب لیموی ترش تازه؛ سرکه های طبیعی مانند سرکه سیب، انگور و چیزای دیگه ای به جز اینا و هم اینکه زیتون پرورده استفاده شه.

میوه های گلخانه ای و غیرفصلی
طبق فرمایش امام صادق (ع) در کتاب توحید مفضل، زمان رسیدن میوه ها با زمان احتیاج بدن هماهنگ بوده و خوردن میوه های غیرفصلی مضره. هم اینکه میوه، خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای به دلیل اصلاح ژنتیکی، مصرف زیادتر از اندازه کودهای شیمیایی و هم اینکه تاثیر گازهای گلخانه ای مضرند و شکلای جور واجور آلرژی و حساسیتای پوستی رو به وجود میارن.
پیشنهاد می شه در هر فصل از میوه های مخصوص همون فصل استفاده شه. از دیدگاه طب جدید، میوه ها و سبزیای ارگانیک و طبیعی دارای آنتی اکسیدانا و پلی فنولای بیشتری نسبت به شکلای جور واجور پرورشی اونا هستن.
مایکروفر
امواج مایکروویو بخشی از طیف وسیع امواج الکترومغناطیس هستن که دامنه فرکانس اونا بین ۳۰۰ مگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز و طول موج اونا بین ۱ متر تا ۱ میلیمتره. این امواج الکترومغناطیس، غیریونیزه کننده جذب مولکولا شده و تغییراتی در انرژی اونا ایجاد می کنن.
دلایل موجود نشون میده که امواج مایکروویو بسته شدیدا فرکانس، نوع موج و مدت مواجه شدن اثرات جور واجور بیولوژیکی بوجود میاره. امواج نشت یافته از اجاق میاکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدیه که بیشتر فاکتورهای خونی رو به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تاثیر قرار میده و تعداد گلبولای سفید، پلاکتا و هموگلوبین رو کم می کنه و باعث عوارضی چون آسیب سلولای مغزی و دستگاه عصبی، مشکلات مغز استخون، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون می شه. هم اینکه نشت امواج مایکروفر اثرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال مشکل در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین می شه.
خشکبار تیزابی
تیزاب که نام دیگه اسید نیتریکه، جهت مراقبت و جلوگیری از فساد و موندگاری بیشتر مواد، استفاده میشن. این ماده بر اثر تبدیل به نیتریت و نیتروزامین با هموگلوبین موجود در خون ترکیب شده و بیماریای خطرناکی از جمله سرطان خون رو بوجود میاره.
پیشنهاد می شه به جای اونا از خشکبار تازه پوست کنده یا میوه های تازه استفاده شه.

لوازم آرایشی – بهداشتی و رنگ موی شیمیایی
کلی ترین مشکلات رنگای شیمایی، سفیدی، خشکی، شکنندگی و ریزش موه. هم اینکه این مواد از راه پوست جذب بدن شده و موجب آسیب اعصاب و کلیه می شن. دئودرانتای موجود در بازار هم ضد عرق بوده و باعث تغییرات شیمایی در پوست و بسته شدن منافع می شن که مانع از خروج سمومی که باید از بدن دفع شن می گردن.
در تولید مواد شوینده از یه سری ترکیباتی استفاده می شه که دارای مواد فعال در سطح یا همون سورفکتانت هاس. یکی از مهمترین سورفکتانتا در صنعت شویندها مانند شامپوی سر و بدن، سدیم لوریل اتر سولفاته که عامل اصلی کف کنندگی و پاک کنندگی اون حساب می شه. به دلیل وجود بعضی ناخالصیا، یکی از دلایل مهم حساسیتای پوستی و ریزش مو به کیفیت سدیم لوریل اتر سولفات مصرفی در شامپوها مربوط می شه.
حال اگه این ماده دارای ناخالصیای زیادتر از اندازه استاندارد باشه، موجب خارش سر و ریزش مو و تحریکات پوستی می شه و اگه از اندازه معینی بیشتر باشه، سرطان زا هم هستش. اندازه وجود این ناخالصیا در شامپوهای ایرونی به مراتب کمتر از شامپوهاییه که از هر کشور دیگری مخصوصا به نشکل قاچاق وارد می شن (به دلیل نظارت بیشتر).
پیشنهاد می شه با در نظر گرفتن این مشکلات فراوون، از لوازم آرایشی – بهداشتی مثل شامپو، صابون، خوشبوکننده، ژل و رنگ موی گیاهی تولید داخل استفاده شه.
داروهای شیمیایی
هر دسته از داروهای شیمایی، دارای مشکلات زیادی در کوتاه مدت یا دراز مدت هستن. به طور مثال داروهای ضد التهاب و گلوکوکورتیکوئیدی (کورتنا) مانند پردنیزولون، هیدروکورتیزون و بتامتازون موجب عوارضی مانند افزایش اشتها و چاقی، بی خوابی و … یا مسکنای غیراستروئیدی مانند دیکلوفناکف بروفن، ایندومتاسین باعث تهوع، خونریزی دستگاه گوارش و … می شن.
داروهای گیاهی در مواردیهمان اثرات درمانی و یا قوی تر رو بدون وجود اینجور عوارضی دارن. به طور مثال طی تحقیقات انجام شده، خرفه و تخم اون که در دسترس همگانه از اثر ضد دردی برابر دیکلوفناک بدونداشتن اینجور عوارضی برخورداره. پس پیشنهاد می شه در مواردی که امکان اون هست، تحت نظر دکتر طب سنتی از داروهای گیاهی به جای داروهای شیمیایی استفاده کرد.
تذکر: باید توجه داشت که مصرف داروهای گیاهی به مزاج، سن و جنس فرد بستگی داره وگرنه ممکنه آسیب هم به دنبال داشته باشه، پس دوباره پیشنهاد می شه که این داروها با نظر دکتر متخصص طب سنتی مصرف شده و از مصرف خودسرانه اون به هر اندازه دوری شه.

به کار گیری چراغ خواب
هنگام خواب، خونه باید تاریک باشه و به کار گیری چراغ، استراحت و خواب رو از سلولای بدن سلب کرده و منتهی به خستگی توأم با خمیازه و دهن دره در روز می شه.
توالت فرنگی
به کار گیری توالت فرنگی باعث می شه فشار نیاز به سیگموئید (بخش انتهایی روده بزرگ) وارد نیاد و همین امر در دراز مدت موجب بروز بیماریایی در روده بزرگ شه. بهتره فقط افراد گرفتار به بیماریای روماتیسمی و استخوانی که تحمل فشار به مفاصل لگن و زانو رو ندارن و نمی تونن بشینن، از توالت فرنگی استفاده کنن.
* (از کتاب غذیه در طب ایرونی اسلامی)

منبع : برترینا

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *