از مزایای استفاده از پوست پرتقال و پوست سیب چه میدانید؟! | تغذیه سالم

به کار گیری پوست پرتقال

از امتیازات به کار گیری پوست پرتقال و پوست سیب چه می دونین هیچوقت پوست این دو میوه رو دور نندازین بد نیس با کاربرده های پوست پرتقال و پوست سیب آشنا شید می تونین از پوست این دومیوه در شکلای جور واجور خوراکیای خود استفاده کنین .

پوست پرتقال براساس گزارش سازمانای معتبر، پوست پرتقال خام حدود ۱۳۶ میلی گرم ویتامین C داره.

این ویتامین، یکی از ماده های مغذی و حیاتی واسه بدنه که نقش مهمی در تشکیل کلاژن و جذب

آهن اجرا می کنه و علاوه بر این، فعالیت آنتی اکسیدانی اونم واقعا مهم حساب می شه.

البته خوردن پوست پرتقال به تنهایی، با در نظر گرفتن تلخی خاص اون، واسه خیلی از افراد سخته.

از امتیازات به کار گیری پوست پرتقال و پوست سیب چه می دونین؟!

به کار گیری پوست پرتقال

به خاطر همین، اضافه کردن پوست پرتقال رنده شده به خیلی از وعده های غذایی و شکلای جور واجور سالادها،

خوردن اونو راحت تر می کنه و عطر خاصی به مواد غذایی می بخشه.

دکتر باربر، متخصص تغذیه، به کار گیری پوست پرتقال و پوست لیمو رو واسه پخت وپز پیشنهاد می کنه.

به گفته این متخصص، «پوست پرتقال نه فقط طعم و عطر خاصی به خیلی از دستورهای غذایی میده،

بلکه تلخی اون به تولید اسید معده کمک می کنه و نقش مهمی در هضم مواد غذایی اجرا می سازه».

پوست سیب وقتی که پوست سیب رو جدا می کنین، یه سوم از مواد مغذی اونو دور می ریزید. پس اگه بهبودی سلامتی واسه تون مهمه، از دور ریختن پوست سیب دوری کنین. یکی از تحقیقات منتشرشده در Journal of Molecular Structure نشون میده که پوست سیب شامل مقدار خیلی از آنتی اکسیدان های مهمه که می تونن از آسیب دیدگیای سلولی جلوگیری کنن.

سلامتیسم

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *