از مصرف روزانه نوبرانه بهاری خودداری کنید | سبزیجات

از اونجا که اطمینان چندانی درخصوص آب مورد استفاده به وسیله دست فروشان واسه تازه نگاه داشتن چغاله بادام وجود نداره، این نوبرانه بهار رو نشسته نخورین.

تغذیه و خواص مواد  آکا ایران

آدمایی
که سیستم گوارشی اونا مشکل داره، شک نداشته باشینً از مصرف این میوه بیخیال شن و
هم اینکه واسه مصرف کودکان هم واسه اولین بار طرف احتیاط رعایت شه چون
ممکنه از نظر گوارشی مشکلاتی رو واسه کودکان به دنبال داشته باشه.  از
اونجا که اطمینان چندانی درخصوص آب مورد استفاده به وسیله دست فروشان واسه تازه
نگاه داشتن چغاله بادام وجود نداره، این نوبرانه بهار رو نشسته نخورین.

سوسن خدام، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با اشاره به اینکه
چغاله بادام شامل خواص بادام نیس، اضافه کرد: این نوبرانه بهار پر از فیبر
است، اما نباید در مصرف اون زیاده روی کرد، چراکه در کنار فیبر بالا منبع
غنی اگزالاته.  ایشون گفت: اگزالات ماده ایه که اندازه بالای اون در
بدن، در کنار کلسیم، منتهی به بروز مشکلات کلیوی و سنگ کلیه در افراد
می شه، به خاطر همین بهتره کمتر مصرف شه.

خدام با تأکید بر اینکه بعد
از مصرف چغاله بادام آب مصرف شه تا هضم و دفع اون خیلی راحت انجام شه،
اضافه کرد: هضم این میوه فصل بهار سخته و پیشنهاد می شه در حد نصف لیوان
یا یه کاسه کوچیک مصرف شه.  ایشون با بیان اینکه از مصرف روزانه این میوه
دوری شه، گفت: آدمایی که سیستم گوارشی اونا مشکل داره، شک نداشته باشینً از مصرف
این میوه بیخیال شن و هم اینکه واسه مصرف کودکان هم واسه اولین بار طرف
احتیاط رعایت شه چون ممکنه از نظر گوارشی مشکلاتی رو واسه کودکان به
دنبال داشته باشه.

این کارشناس تغذیه در مورد موارد بهداشتی مصرف این میوه
اعلام کرد: در مورد این میوه بحث گندزدایی و موارد بهداشتی باید مورد توجه قرار
گیرد، به دلیل اینکه فروشندگان این میوه بیشتر دست فروشان هستن و واسه
تازه به نظر رسیدن این میوه همیشه سطح ان رو با آب مرطوب می کنن و چون
نمیشه از نوع آبی که مصرف می کنن، اطمینان حاصل کرد، بهتره بعد از
خرید حتما دوبارهً شست وشو شه.

  ایشون با اشاره به اینکه اصلا بعد از
خرید چغاله بادام فوراً مصرف نشه و حتما شسته شه، گفت: بیشتر مردم
این میوه رو با نمک می خورن، اما به دلیل اینکه حد متوسط نمک در طول روز
یه قاشق چای خوریه، مصرف این میوه با نمک بالا باعث می شه که مشکلات
فشارخون و مریضی قلبی در فرد ایجاد شه و پیشنهاد می شه که این میوه بدون
نمک مصرف شه.

خدام در مورد خورش چغاله بادام گفت: بعضی از مردم این میوه
رو در جفت و جور خورشا استفاده می کنن یا حتی از اون ترشی جفت و جور می کنن اما،
این مصارف باعث می شه که ویتامین C موجود در این میوه از بین بره، اما در
کنار اون فیبر و بافت سلولزی اون سست می شه و هضم اون ساده تر صورت
میگیره. 

منبع: salamatnews

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *