از مصرف سیب زمینی و پیاز جوانه زده خودداری کنید! | بیماری

:  

: از مصرف سیب زمینی و پیاز جوونه زده دوری کنین!

از مصرف سیب زمینی و پیاز جوونه زده دوری کنین
 واسه بهداشت کلی مواد غذایی لازمه تا حد امکان از فروشگاه هایی که فروشندگان اونا شرایط بهداشت مواد غذایی رو رعایت می کنن خرید شه. حتما به تاریخ تولید، انقضا، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه شه و از خرید مواد غذایی که تاریخ مصرف اونا گذشته س دوری شه.

هم اینکه لازمه گوشت، مرغ و ماهی پس از خرید بقیه مواد غذایی خریداری شن، از خرید بسته های غذایی آسیب دیده و خراب دوری شه. لازمه توجه داشت که غذاهای منجمد شده در دمای فریزر (۲۰ درجه زیر صفر) مانند شکلای جور واجور گوشت، ماهی و سبزی بیشترین حد تا سه ماه قابل نگهداریه نه بیشتر. واسه رفع انجماد گوشت و بقیه مواد غذایی قرار دادن در یخچال روش مطمئن تر و بهتریه.

لازم است، نون از فروشگاه ها و نانواییایی که اصول بهداشتی رو رعایت می کنن جفت و جور شه. از روزنامه واسه بسته بندی و حمل مواد غذایی مخصوصا نون استفاده نشه. واسه جلوگیری از بیات شدن نون اونو در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری کنین. تا حد امکان نون رو به مقدار نیاز روزانه بخرین.

غلات رو در ظروف در بسته و در محیط خشک، تاریک و خنک و در برابر جریان هوا نگهداری کنین.

هنگام خرید میوه و سبزی به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که میوه و سبزی از سطح زمین فاصله داشته باشن. در انتخاب میوه و سبزی حواستون باشه که حتما تازه، سالم و تمیز باشن. هنگام حمل مواد غذایی باید واسه جلوگیری از آلودگی، سبزیا و میوه ها رو جدا از گوشت، نون و بقیه مواد غذایی بذارین. سبزی و میوه رو به صورت روزانه بخرین تا تازگی و مواد مغذی اون حفظ شه. از خرید سیب زمینیایی که دارای شکاف، جوونه و زدگی هستن، دوری کنین. سیب زمینی و پیاز رو در جای خشک، خنک و بدون نور نگهداری کنین و به محض جوونه زدن هرچه سریع تر تا قبل از فاسد شدن استفاده کنین.

هم اینکه واسه نگهداری سبزیا میشه از راه های خشک کردن و یا انجماد استفاده کرد. بهتره واسه انجماد ضخامت بسته ها کم باشه. پس از شستشوی سبزیا اونا رو در پارچه نازکی بیشترین حد به مدت سه روز در یخچال نگهداری کنین. بهتره سبزیا رو به صورت خام و در بسته های کوچیک در فریزر نگهداری کنین.

گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها (گردو، بادام و …) رو از فروشگاه هایی که گوشتا رو در شرایط بهداشتی نگهداری می کنن خرید کنین. گوشتای تازه که رنگ صورتی یا قرمز روشن، بوی طبیعی و بافتی سالم، قابل برگشت و غیرلزج دارن رو بخرین. به تاریخ مصرف روی گوشت بسته بندی شده توجه کنین و از خرید بسته های آسیب دیده و تاریخ مصرف گذشته دوری کنین.

مرغ تازه که سطح اون درخشنده و مرطوبه و بوی غیر طبیعی نمی ده رو انتخاب کنین. مرغ مناسب باید وزنی بین یک و نیم تا دو کیلوگرم داشته باشه. از مصرف پوست مرغ جدا دوری کنین.

ماهی تازه و سالم باید دارای ظاهری نورانی با چشمای براق و برآمده باشه. بافت ماهی باید محکم و قابل برگشت بوده و فلسا محکم به بدن ماهی چسبیده باشه. وجود لکه های آبی تیره سبز و مشکی روی شکم ماهی دلیل بر کهنگی اون هستش.

از خرید تخم مرغ شکسته یا ترک خورده دوری کنین. در صورت وجود تاریخ مصرف، هنگام خرید به اون توجه کنین. تخم مرغ رو در یخچال نگهداری کنین. تخم مرغ رو واسه نگهداری در یخچال نشویید و تنها قبل از مصرف پوسته خارجی اونو بشورید. هنگام مصرف تخم مرغ، اونا رو یکی یکی در ظرف جداگونه شکسته و در صورت داشتن لکه و بوی نامطبوع از مصرف اون دوری کنین.

 هنگام خرید حبوبات هم دقت شه که خالی از سوراخ و آفت زدگی باشن. واسه نگهداری حبوبات اونا رو در ظروف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنین.

هنگام خرید شیر و فراوردهای پاستوریزه هم به تاریخ تولید و مصرف اون توجه کنین. بهتره در صورت مشکوک بودن به سلامت شیرقبل از مصرف دست کم به مدت ۱۰ دقیقه اونو بجوشونین. کشک رو به صورت پاستوریزه جفت و جور کنین و قبل از مصرف حتما بجوشونین.

 

 

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *