از مضرات مرغ سوخاری چه می دانید؟ | تغذیه سالم

به گزارش ایران ناز در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده می شه و در گرما بالا دلیل بروز ترکیبات ناسالمی در بدن می شه که، باعث بروز شکلای جور واجور مریضی ها و چاقی بیشتر از اندازه در افراد می شه.مصرف مواد سوخاری به دلیل استفاده زیادتر از اندازه روغن دلیل بروز سلولای سرطانی در بدن افراد می شه.

 

ایرج خسرونیا متخصص داخلی با اشاره به مضرات مرغ سوخاری گفت، در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده می شه و در گرما بالا دلیل بروز ترکیبات ناسالمی در بدن می شه که، باعث بروز شکلای جور واجور بیماریا و چاقی بیشتر از اندازه در افراد می شه. آکریل آمید یه ترکیب سرطان زا هستش که،

 

 

در اثر سوختن و برشته شدن ماده سوخاری در گرما بالا ایجاد می شه و موقع ورود اون به بدن روی سلولا و ساختار ژنی آدمایی که مواد برشته و سوخاری زیادی مصرف می کنن، اثر منفی میذاره. این متخصص داخلی با بیان اینکه مواد سوخاری دلیل جهش ژنی در DNA می شه، اضافه کرد:

 

این مواد برشته دلیل بروز سرطان، ضعیف کردن سیستم ایمنی و عصبی بدن، بروز شکلای جور واجور عفونت داخلی، تغییر در رفتار، مشکل در هوشیاری، ضعف و بدحالی، تحریک پذیری و بروز بیماریای قلبی و عروقی، هم اینکه دیابت می شه.از دیگر مشکلات مصرف زیاد مرغ

 

 

سوخاری میشه به قرمز شدن رنگ پوست، افزایش چین و چروک، قرمز شدن چشما، سقط جنین اشاره کرد. مصرف فیبرها برخلاف مواد سوخاری ترکیبات سرطانی رو نابود می کنه و با مصرف میوه و سبزیجات سوء هاضمه در بدن از بین میره.

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *